joi, 4 iulie 2013

e vara ?

Asta nu e vara pe care o asteptam, asta nu e vacanta pe care mi-o doream. Chiar visam sa evadez din "colivia" in care ma tineai, chiar vroiam sa-mi creasca aripi sa ating razele de soare. 
Mi-au crescut aripi, dar le-am smuls cu propriile maini. S-a scurs jumate din clepsidra verii ... Ma simt de parca TU mai creat, ai pus un strop de fericire ca un zgarcit care prefera sa moara repede si bogat, decat sa traiasca fericit si sarac; ti-a scapat toata sticluta cu frica ca un om care sufera de Parkinson; ai pus doua prafuri de dor ca o bucatareasca care crede ca daca pune mai multa drojdie paine are alt gust. Ai reusit sa ma schimbi in repetate randuri, mai mult usor de la soare la umbra incat sa nu-mi dau seama. Nu stiam ce inseamna sa-ti fie frica si mai ales nu stiam ce inseamna frica de dor. Acea camera, da, exact camera unde ma aflu acum, aici am ras si am plans amandoi, aici sunt sarutarile de dor, cuvintele precum totdeauna si niciodata, aici sunt lacrimile fierbinti si obrajii reci, in aerul din camera asta inca mai plutesc zambetele, poate d'asta zambesc cand intru aici. 
Inca n-am uitat drumul spre inima ta, doar ca tu pui obstacole de fiecare data cand fac un pas inainte. Mai facut sa cred ca am renuntat, dar eu nu sunt ca tine, nu ma avant in fata si pe urma ma las dusa de vant inapoi. 

49 de comentarii:

  1. Superbă descriere:*

    RăspundețiȘtergere
  2. Care va fii următorul citat? :*

    RăspundețiȘtergere
  3. E foarte misto!Bravo :* :* :*

    RăspundețiȘtergere